HG-Hygienic

HG-Hygienic on kotimainen toimija, jonka toiminta-ajatuksena on turvata suojaustarvikkeiden toimitus suomalaisen terveydenhuollon palveluihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii vuosien kokemuksella tuotteiden maahantuonnin sekä varmistaa tuoteturvallisuuden yhteistyössä eri maiden viranomaisten kanssa.

Tietoa yrityksestä

Meillä on sopimustehtaita ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme koostuu henkilökohtaisen suojauksen ja henkilöhygienian tarvikkeista. Kotimaan varastomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Suuremmat tilausmäärät toimitetaan tilaajalle pääsääntöisesti suoraan tehdastoimituksina sopimuksen mukaan. Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja ymmärrämme terveydenhuollon toimijoiden tarpeen kriittisten tuotteiden saatavuuden ennakoinnin suhteen. Toimitusvarmuus, luotettavuus sekä tuoteturvallisuus ovat meidänkin prioriteettilistamme kärjessä.

  • Laatusertifioidut suojausvälineet terveydenhuoltoon
  • Suorat charter-lennot valmistusmaasta Suomeen
  • Nopeasti päivittyvä tuotevalikoima
  • Jatkuva tuotanto useassa maassa
  • EU-standardien mukaiset tuotanto-olosuhteet

Vapaavarasto & charter-lennot

HG-Hygienicillä on oma vapaavarasto Pekingissä, jonne otamme lentoliikennettä odottavat tilaukset. Vastataksemme saatavuuteen liittyviin haasteisiin, meillä on käytössämme charter-lentokoneet lisäkapasiteetin saamiseksi. Keskustelemme parhaillaan suomalaisen lentoyhtiön kanssa kanssa oman koneen varaamisesta jatkuvaan käyttöön Kiinasta ja Turkista tapahtuville rahdeille.

Sopimustehtaat

Sopimustehtaitamme ovat Jianyuan ja TUORen, joista tulee tuotteita Suomeen ainoastaan HG-Hygienicin kautta. Vaikka suojaustarvikkeiden hankkiminen ja laadun varmistaminen on mediassakin puhuttanut, meillä on iso joukko agentteja sekä lakimiehiä turvaamassa hankintaprosesseja yhdessä huolitsijoiden kanssa. Turvallisuuden takaamiseksi tarkistutamme kaikki tuotteet lähtömaassa TUV:n tai SGS:n kautta sekä lisäksi Suomessa VTT:llä.