HG-Hygienicin tuotteilla suojattu

Virallinen HG-Hygienic tarra kertoo, että kyseiset tilat on suojattu viruksilta ja bakteereilta HG-Hygienicin tuotteilla. Kaikki kirkkaat pinnat on desinfioitu AirCide Clear -suihkeella ja saniteettitiloissa on AirCide Clearillä käsitellyt paperiannostelijat sekä antibakteeriset paperit. Antibakteerisen paperin ja AirCide Clearin yhteiskäytöllä saavutetaan desinfioinnissa mahdollisimman tehokas vaikutus.

Turvallisen asioimisen puolesta

Yritys, jonka tiloista löydät HG-Hygienicin virallisen tarran, käyttää HG-Hygienicin tuotteita suojellakseen asiakkaitaan viruksilta ja muilta taudinaiheuttajilta. HG-Hygienic on kotimainen yritys, jonka laaja valikoima sisältää paljon erilaisia laatusertifioituja suojatarvikkeita sekä muita desinfiointi- ja kemian teknologian tuotteita. Kaikki HG-Hygienicin tuotteet valmistetaan EU-standardien mukaisissa tuotanto-olosuhteissa sekä tuotteiden laadun että työntekijöiden hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Mitä tuotteita asioimassani tilassa käytetään?

AirCide Clear -suihke

AirCide Clear -suihke ei käyttäydy kuin perinteinen desinfiointiaine, vaan antaa todistetusti välittömän ja pitkäkestoisen suojan koronaviruksia ja muita viruksia, bakteereita sekä homeita vastaan. Tuotteen teho perustuu usean eri tehoaineen synergistiseen vaikutukseen, missä alkoholilla saadaan nopea ensilinjan desinfektiovaikutus ja pitkäkestoisen suojan muodostavat 100%:sti biopohjaiset tehoaineet. Suihkeen kaikki ainesosat on hyväksytty EU:n kemikaaliviraston toimesta.

Lataa esite

Antibakteeriset paperit

Antibakteerinen paperi on tehokas ja terveydelle vaaraton tapa vähentää tulehdusriskiä ja tuhota taudinaiheuttajia pitkäkestoisesti. Koska antibakteerinen paperi tuhoaa itsessään taudinaiheuttajia, sen vaikutus paperiannostelijassa on ylivertainen, kun mikrobit eivät pääse leviämään annostelijoiden kautta papereihin. Huippu Groupin tarjoamien antibakteeristen papereiden tuotannossa on noudatettu FSC -yhdistyksen vastuullisuuden ohjeita, jotka edistävät ja rikastuttavat metsien elinkelpoisuutta.

Lataa esite

Turvallisen asioinnin paikat