HG-Hygienic

HG-Hygienic on globaali toimija, jonka toiminta-ajatuksena on turvata suojaustarvikkeiden toimitus terveydenhuollon palveluihin maailmanlaajuisesti. Partneriverkostomme eri puolilla maailmaa takaa paikallisen, turvallisen,  ammattitaitoinen palvelun omalla kielellä eri maanosissa. Yhteistyökumppaneitamme ja varastojamme sijaitsee tällä hetkellä mm. USA, UK, Saksa, Thaimaa, Puola, Latvia, Viro, Turkki, Hollanti jne.

Teemme yhteistyötä tehtaiden, maahantuojien, rahoituslaitosten, pankkien, valtioiden, lakitoimistojen kanssa eri puolilla maailmaa ja hyväksymme partreiksemme ainoastaan hyvämaineiset yritykset ja jakelukanavat, joiden kanssa olemme toimineet kuukausia tai olemme saaneet vahvan suosituksen verkoston sisältä.

Tietoa yrityksestä

Meillä on sopimustehtaita ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme koostuu henkilökohtaisen suojauksen ja henkilöhygienian tarvikkeista. Kotimaan varastomme sijaitsevat Vantaalla ja Oulussa sekä Euroopassa ja USA:ssa. Suuremmat tilausmäärät toimitetaan tilaajalle pääsääntöisesti suoraan tehdastoimituksina sopimuksen mukaan tai partnereiden varastoista. Toimimme asiakaslähtöisesti ja ymmärrämme terveydenhuollon toimijoiden tarpeen kriittisten tuotteiden saatavuuden ennakoinnin suhteen. Toimitusvarmuus, luotettavuus sekä tuoteturvallisuus ovat prioriteettilistamme kärjessä.

  • Laatusertifioidut suojausvälineet terveydenhuoltoon
  • Suorat charter-lennot valmistusmaasta Suomeen
  • Nopeasti päivittyvä tuotevalikoima
  • Jatkuva tuotanto useassa maassa
  • EU- ja USA standardien mukaiset tuotanto-olosuhteet

Vapaavarasto & charter-lennot

HG-Hygienic logistiikka hoituu johtavien kansainvälisten kuljetusyritysten toimesta. Käytössämme on myös Charter lentokoneet nopeisiin toimituksiin Kiinasta ja Turkista tapahtuville rahdeille.

Sopimustehtaat

Sopimustehtaitamme ovat esim. WEiAN, Kingfa, TUORen, BRBEN, joista tulee tuotteita Suomeen ja muualle HG-Hygienicin kautta. Vaikka suojaustarvikkeiden hankkiminen ja laadun varmistaminen on mediassakin puhuttanut, meillä on iso joukko agentteja sekä lakimiehiä turvaamassa hankintaprosesseja yhdessä huolitsijoiden kanssa. Turvallisuuden takaamiseksi tarkistutamme kaikki tuotteet lähtömaassa TUV:n tai SGS:n kautta sekä lisäksi Suomessa.