HG-Hygienic

Tuomme maahan suojaustarvikkeita useasta maasta. Jatkuvasti päivittyvästä tuotevalikoimastamme löydät mm. antibakteerisen paperin ja AirCide Clear -suihkeen, suu-nenäsuojat, suojapuvut, -essut ja -myssyt sekä muut desinfiointi- ja kemian teknologian tuotteet.

Jos olet saanut paremman tarjouksen toiselta toimittajalta, ilmoita siitä meille,
jotta voimme neuvotella tehtaan kanssa saadaksesi paremman hinnan.

Ota yhteyttä

Tuotevalikoima

Meiltä löydät monipuoliset ja turvalliset suojavarusteet. Tuotevalikoimaamme kuuluu maskit, suojaessut- ja haalarit, suojamyssyt, -visiirit sekä laaja valikoima käsipyyhkeitä ja desinfiointiaineita. Laajennamme valikoimaamme kysynnän mukaan.

tutustu

Turvallisuus

Suojaustarvikkeiden laadun varmistaminen on puhuttanut mediassa ympäri maailman viime aikoina. Turvallisuuden takaamiseksi tarkistutamme kaikki tuotteet aina lähtömaassa TUV:n tai SGS:n kautta sekä lisäksi Suomessa.

tutustu

Verkkokauppa

Rekisteröityneet käyttäjät voivat näppärästi tilata tuotteitamme nettikaupasta. Toimimme globaalisti parnereiden kanssa yhteistyössä. Näin ollen pystymme toimimaan nopeammin, varmemmin ja edullisemmin markkinoilla.

Tutustu

Suojatarvikkeita terveydenhuoltoon

Valikoimassamme olevat Type II- ja Type IIR -suojamaskit ovat tieteellisesti testattuja ja saaneet laajojen tutkimusten tuloksena laatusertifikaatin. Löydät valikoimastamme maskien lisäksi kaikki tarpeelliset suojavälineet julkisen terveydenhuollon tarpeisiin, kaikki samasta paikasta.
Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tuotteista?
Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää.

Miksi HG-Hygienic?

HG-Hygienic pitää huolta globaalin terveydenhuollon suojaustarpeista laajalla valikoimalla ja laadukkailla tuotteilla.

Luotettavat sopimustehtaat

Teemme tiivistä yhteistyötä sopimustehtaidemme kanssa, joista tulee tuotteita Suomeen, Eurooppaan, UK:n ja USA:n ainoastaan HG-Hygienicin kautta. Sopimustehtaitamme on mm. TUORen, Kingfa, BRBEN, BANER, jne.

Oma vapaavarasto

HG-Hygienicillä ja partnereilla on käytössään varastoja USA:ssa, Puolassa, Saksassa, Thaimaassa, UK, Latviassa, Virossa Keniasssa sekä muualla vastataksemme saatavuuteen liittyviin haasteisiin. Käytämme Globaaleja kuljetusyrityksiä kumppaneinamme ja voimme tarjota avaimet käteen paketin myös valtioille.

Turvattu hankintaprosessi

Meillä on iso joukko hankinta-agentteja sekä lakimiehiä turvaamassa hankintaprosesseja yhdessä huolitsijoiden kanssa. Vienti- ja tuontihuolinnasta vastaa yhteistyö-kumppanimme Varova!